ADVENTURES OF THE ATMOSPHERE

'Adventures of theAtmosphere' Eylül, 2020 – Mayıs, 2021 tarihleri arasında yürütülmüş uluslararası bir Etwinning projesidir. Kurumumuzdan İngilizce Liderimiz Bilge AKINCI liderliğinde BYF-1 basamağındaki öğrencilerimizden oluşturulan bir takımla projeye katılım sağlanmıştır

11.01.2023 112

Türkiye, İtalya, Polonya, Romanya, Ukrayna, Azerbaycan ve Arnavutluk olmak üzere 7 ülkeden 18 ortakla yürütülen projede atmosfer teması disiplinler arası biçimde öğrencilerin aktif katılım sağlayabileceği bir şekilde farklı ülkelerden katılım sağlayan öğretmenler işbirliğiyle hazırlanan STEAM ders planlarıyla işlenmiştir. Projede öğrencilerin daha iyi bir gelecek için atmosfer, su ve hava durumu olaylarının önemlerini fark etmeleri ve iklim değişikliğine karşı kendilerinin neler yapabileceğinin bilincine varmaları amaçlanmıştır. Proje süresince öğrenciler, karışık ülke takımlarıyla düzenlenen çevirimiçi toplantılarda deneyler yapmış, sunumlar gerçekleştirmiş, oyunlar oynamış, uzman toplantılarına katılmış ve web 2.0 araçları kullanarak çeşitli ürünler geliştirmişlerdir. Proje uygulamaları öğrencilerin belirtilen amaçlarda gelişim göstermelerinin yanı sıra 21. yy. becerileri ve yabancı dil becerileri gelişimlerine de katkı sağlamıştır. Proje sonucunda kurumumuz ve proje takımında olan öğrencilerimiz Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmışlardır.

Proje blog sayfasına bu bağlantıdan ulaşılabilir: https://adventuresoftheatmosphere.blogspot.com/

11-01-202311-01-202311-01-202311-01-2023