KAtılım Koşulları duyurunun devamındadır.

22.12.2021 769

MERKEZİMİZ ÖĞRENCİLERİ İÇİN YUNUS EMRE ŞİİRLERİ SESLENDİRME YARIŞMASI DÜZENLENECEKTİR.TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR.   1)2021 Yunus Emre ve Türkçesi  Yılı kapsamında, Isparta Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Yunus Emre şiirleri seslendirme yarışması düzenlenmektedir.   2)Yarışmacı komisyon tarafından belirlenen ve  yunus_emre_turkcesi İnstagram sayfasında yer alan şiirlerden birini seslendirecektir.   3)Şiir seslendirme yarışmasına Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin tümü katılabilir.   4)Yarışmacı yarışmaya birden fazla eseri seslendirerek katılabilir. Yarışmacı yunus_emre_turkcesi İnstagram hesabında yayınlanan Yunus Emre şiirlerinden birini seçip şiir metni üzerine ses kaydı yaparak seslendirmelidir. .   5)Yarışmacıların seçtikleri bir Yunus Emre şiirini veya şiirin birkaç kıtasını capcut ve benzeri  herhangi bir uygulama üzerinden düzenleyerek: yunusemreturkcesi@gmail.com adresine , yunus_emre_turkcesi İnstagram hesabına veya 05053743740 nolu telefona  whatsapp üzerinden  göndermeleri gerekmektedir.   6)İnstagram üzerinden yayınlanacak seslendirmelerde yarışmacının ad ve soyadı belitilmeyip yarışmacı kimliğini belli eden ve  olumsuz yorumlara kapalı olacaktır 7) Başvurulan eserlerin telif hakları Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezine aittir.   8)Değerlendirmeler İnstagram üzerinden beğeniler baz alınarak yapılacaktır. En çok beğeni alan ilk üç seslendirme ödüllendirilecektir.   9)Ödüller: Madalya, başarı belgesi ve kitaptır.    10)Yarışmaya katılacak kişilerin eser tesliminde adını, soyadını, iletişim bilgilerini ve eser adını belirtmesi gerekmektedir.    11)Eserler İnstagram'da sürekli olarak yayınlanacaktır.   12)Başvuru tarihi: Başvurular 01.12.2021-30.12.2021 tarihleri arasında yapılabilecektir.    Değerlendirme tarihi: Başvurular 31.12.2021 tarihinde proje yürütücüleri tarafından değerlendirilecektir.   Sonuçlar aynı tarihte yunus_emre_turkcesi İnstagram üzerinden açıklanacaktır.