Maths is Everywhere It'sFun!...

Maths is Everywhere It'sFun!...

Öğrencilerin sorunları akıl, içgörü ve yaratıcılıkla tanımlama ve çözme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı ve böylece sorgulamaya dayalı bir öğretme-öğrenme sınıf ortamını teşvik etmeyi amaçlamaktadır. 

11.01.2023 133

Uluslararası olan bu proje 7 ila 11 yaş aralığındaki öğrencilerimize odaklanmıştır.Turkey(10), Italy(2), Azerbaijan(1), Portugal(1) ortaklardan oluşmaktadır. Ana amacımız, öğrencilerimizin kendi kasaba ve uluslarımızın ötesinde çevredeki sosyo-kültürel bağlamın farkına varmalarını sağlamak için okullarımızı uluslararası bir projeye çekmektir.

Bu proje, öğrencilerin sorunları akıl, içgörü ve yaratıcılıkla tanımlama ve çözme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı ve böylece sorgulamaya dayalı bir öğretme-öğrenme sınıf ortamını teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Matematiksel fikirler belirlenecek ve öğrencilerin matematiğe gerçek hayatla sıkı sıkıya bağlı, motive edici ve teşvik edici bir şekilde farklı açılardan bakın. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, bu olağanüstü ve yararlı deneyimi kazandıktan sonra, daha sonraki yaşamlarında ve profesyonel yaşamlarında onlara yardımcı olacak güvenlerini ve özgüvenlerini geliştirecekler. Belirli bir konuyla ilgili somut ve pratik şeyler yaparak ve deneyimle kazanılan bilginin daha kalıcı ve yerinde olduğu yaygın olarak kabul edilmektedir.

Projemizin blog sayfası:

https://mathsiseverywhereitsfun.blogspot.com/

11-01-202311-01-202311-01-2023