Eşref Öner ERBİL - Müzik/Piyano Öğretmeni

Eşref Öner ERBİL - Müzik/Piyano Öğretmeni

Adıyaman’ da doğdu. 
İlk, orta ve lise öğrenimini Adıyaman Biraralık İlkokulu, Adıyaman Gazi Ortaokulu ve Adıyaman Lisesinde tamamladı.

1996 yılında Ankara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümünü kazandı ve 1998 yılında derece ile mezun oldu.
Bir süre özel bir şirkette ve TPAO Bilgi İşlem Merkezinde Bilgisayar Programcısı olarak çalıştı.

1998 Yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Anasanat Dalı Müzik Öğretmenliği Bölümü´ nü kazanarak kariyerine müzik alanında devam etmeye karar verdi.
4 yıllık öğrenimi boyunca Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesinde düzenlenen akademik açılış-kapanış, çeşitli anma ve kutlama günleri, dinleti ve konserlerde piyano solo ve piyano eşlikçisi olarak görev aldı.
1999 yılında Çek Cumhuriyetinde düzenlenen Dünya Polifonik Korolar Festivalinde 2. lik ödülü alan Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Çok sesli Korosunda bas olarak görev aldı.
2000 yılında Antalya’ da düzenlenen Üniversiteler arası Türk Halk Müziği Korolar Yarışmasında
1. lik ödülü alan Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Türk Halk Müziği Korosunda korist olarak görev aldı.
2002 yılında Müzik Öğretmenliği bölümünden derece ile mezun oldu.

2003 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Müzik Eğitim Anasanat Dalı Yüksek Lisans Programına katıldı.

Prof. Dr. Hatice EKİNCİ ile Piyano Eğitimi, Prof. Dr. H. Seval KÖSE ile Koro Eğitimi ve Yönetimi ile Şan Eğitimi, Öğretim Görevlisi Adil Levent YÜKSEL ile Türk Müziği Armonisi ve Armoni alanlarında çalıştı.

2002 – 2005 yılları arasında Konya, Burdur ve Adıyaman’ da Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çeşitli okullarda müzik öğretmeni olarak görevini sürdürdü.
2005 yılında Ankara’ da gerçekleştirilen Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
Anadolu Güzel Sanatlar Liseleri Kadro sınavını Piyano alanında kazanarak Adıyaman Anadolu Güzel Sanatlar Lisesine Piyano Öğretmeni olarak atandı.
2005 – 2023 yılları arasında Adıyaman Güzel Sanatlar Lisesinde Piyano Öğretmeni olarak görev yaptı.
2023 yılında Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü il emrine atanarak Şehit Ali İhsan Kalmaz Anadolu Lisesi ve Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezinde görev yaptı.

Halen Isparta Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezinde Müzik / Piyano öğretmeni olarak görevine devam etmektedir.