Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK'un Spor ya da Sanat Alanında Üstün Başarı Gösteren Lise Öğrencileri ile Çevrimiçi Buluşması

Sayın Milli Eğitim Bakanımız başkanlığında bugün Spor yada sanat alanında üstün başarı gösteren lise öğrencileri ile çevrim içi buluşma gerçekleşmiştir. TC Ticaret Bakanlığı nın Koordinatörlüğünde, Türkiye İhracatçılar Meclisi işbirliği ve Orta Anadolu Mobilya - Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği ' nin organizatörlüğünde Mobilya sektörünün gelişimine ve ihracatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen İhracatçı Birlikleri 12. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında öğrencimiz Zeynep Nisa KUNTBİLEK " Akıllı Tezgah" isimli tasarımıyla "MİKODAM ALTIN ÖDÜLÜ" ne layık görülmüş 1000 ₺ nakit ödülü almaya hak kazanmıştı. İlimizi ve kurumumuzu temsil ederek bizlere bu mutluluğu bir kez daha yaşattı. Başarılarının devamını dileriz.

29.05.2021 200

29-05-2021