Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri  Kapsamında Desteklenen

Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Kapsamında Desteklenen"Fidan Kök Aldı Çınar'dan" Adlı Projemiz

Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri kapsamında desteklenen"Fidan Kök Aldı Çınar'dan" adlı projemizin bir parçası olan, müzik öğrencilerimiz tarafından 12 usta sanatçımızın eserlerini seslendirdiği ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalığı için sahne aldığı müzik şölenimize İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Fevzi GÜÇLÜ ,İl Milli Eğitim Şube müdürlerimiz Mehmet Zeki KILIÇ,Abdurrahim TAN Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet YOLCU ve okul müdürlerimiz katılmışlardır.

05.12.2021 493

Projemiz etkinliğinde emeği geçen proje koordinatörü Mehmet Türel 'e müzik liderlerimiz Cengiz Göktaş 'a, Eray Şükrü Gönendi 'ye,değerli sunucumuz Şadiye Erengül Erdal Aka 'ya, fotoğraf ve video çekimi yapan Erhan Turgut ,Levent pekmezcan'a ,kıymetli müzik öğrencilerimize ve bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ederiz.

05-12-202105-12-202105-12-2021