'Adventures of the Atmosphere'  Güzel Kazanımlara Yerini Bırakarak Tamamlanıyor

'Adventures of the Atmosphere' Güzel Kazanımlara Yerini Bırakarak Tamamlanıyor

7 farklı ülkeden 18 ortakla yürütülen 'Adventures of the Atmosphere' isimli eTwinning projesinde İngilizce ile bütünleşik biçimde işlenen atmosfer teması kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler faydalı kazanımlarla tamamlandı.

10.05.2021 312

Eylül, 2020 tarihinde çalışmalarına başlanan 'Adventures of the Atmosphere' isimli uluslararası eTwinning projesi okulumuz İngilizce Lideri Bilge AKINCI rehberliğinde 5. Sınıf BYF-1 basamağındaki gönüllü öğrencilerden oluşturulan proje takımıyla yürütüldü. Proje kapsamında atmosfer teması, deneyler, İngilizce ile bütünleşik STEM uygulamaları, uzmanlarla söyleşiler, sanat etkinlikleri, web 2.0 araçlarının etkin kullanımı, karışık ülke takımlarıyla çevirim içi görüşmeler ve ortak etkinlikler ile zengin bir biçimde işlendi. Proje takımında yer alan öğrencilerimiz, İngilizce'yi otantik ortamda kullanma fırsatını elde ettiler. Bunun yanı sıra, öğrencilerimizin dijital okur yazarlık becerileri artarken, İngilizce'nin iletişimsel bir araç olarak kullanılmasıyla öğrencilerimizin doğal bir dil gelişim süreci deneyimlemeleri ve dil kullanımına yönelik olumlu tutum geliştirmeleri sağlandı.
Projeye ait video ve görsellere ulaşmak için https://adventuresoftheatmosphere.blogspot.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Projeye ait video ve görsellere ulaşmak için görsele tıkayabilirsiniz.

10-05-202110-05-2021